Mascot Advanced werkbroek

Als u op zoek bent naar functionele werkkleding met uitzonderlijke duurzaamheid en grote bewegingsvrijheid, dan is MASCOT® ADVANCED de ideale keuze voor u.Functionele Details

MASCOT® ADVANCED staat bekend om zijn functionele details die het werken gemakkelijker maken. De broeken zijn voorzien van geïntegreerde zakken, zodat u al uw gereedschap gemakkelijk kunt meenemen zonder dat dit ten koste gaat van uw bewegingsvrijheid.

Uitzonderlijke Bewegingsvrijheid

Dankzij het gebruik van ultieme stretchstof biedt MASCOT® ADVANCED ongeëvenaarde bewegingsvrijheid. U kunt zich vrijelijk bewegen zonder belemmeringen, waardoor u comfortabel kunt werken gedurende de hele dag.

Ventilatie en Comfort

De broeken van MASCOT® ADVANCED zijn ontworpen met het oog op comfort. Ventilatiekanalen aan de binnenkant van de pijp zorgen voor een goede luchtdoorstroming, waardoor u geen last meer heeft van oververhitte knieën tijdens het werk. Bovendien kunt u dankzij de ritssluiting aan de zijkant van de pijp gemakkelijk uw kniebeschermers verwijderen wanneer u ze niet nodig heeft.

Duurzaamheid

MASCOT® ADVANCED staat garant voor duurzaamheid. De broeken zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Kies voor MASCOT® ADVANCED en profiteer van werkkleding die net zo hard werkt als u.

Beschikbaar bij Kledingcalculator

Ontdek zelf de voordelen van MASCOT® ADVANCED Werkbroeken bij Kledingcalculator. Bestel vandaag nog en ervaar het comfort en de duurzaamheid van deze hoogwaardige werkkleding.