Mascot korte werkbroek

Praktische Shorts voor Warme Werkdagen. Bij MASCOT vindt u producten voor alle weersomstandigheden. Onze Mascot Korte Werkbroeken zijn de ideale oplossing voor werkzaamheden tijdens warme zomerdagen. Om kwaliteit te waarborgen zijn onze shorts verstevigd met een drievoudig gestikte naad op de pijpen en in het kruis.Ontdek de Mascot Korte Werkbroek op Kledingcalculator

Speelt functionaliteit een grote rol bij uw keuze voor werkkleding? Bij MASCOT bieden we shorts met en zonder spijkerzakken, allemaal ontworpen met hoge slijtvastheid. Onze zakken zijn gemaakt van CORDURA®, bekend om zijn duurzaamheid, en sommige shorts hebben zelfs spijkerzakken en duimstokzakken van het steekbestendige materiaal KEVLAR®.

Veiligheid en Zichtbaarheid

Voor situaties waarin zichtbaarheid essentieel is, bieden we shorts gemaakt van fluorescerend materiaal met EN ISO 20471-certificering. Onze shorts zijn behandeld met TEFLON® voor vuilafstotendheid en langdurige zichtbaarheid. En voor bedrijven die hun logo willen toevoegen, hebben we opties die certificering behouden binnen een specifiek gebied.

Populaire Keuze onder Klanten

Onze Mascot Korte Werkbroeken zijn snel populair geworden, dankzij hun ultralicht stretchmateriaal voor comfort, doordachte functies zoals praktische zakken met magneetsluiting, en de mogelijkheid om spijkerzakken toe te voegen. Ontdek waarom timmerlieden en anderen dol zijn op onze shorts en andere producten uit de MASCOT® CUSTOMIZED-collectie.