MASCOT produceert duurzame Werkkleding

Toegewijd aan Kwaliteit en Innovatie

MASCOT is een Deens bedrijf met een wereldwijde uitstraling en een Scandinavische mentaliteit. Onze missie is eenvoudig: het ontwikkelen, produceren, promoten en verkopen van de beste werkkleding en veiligheidsschoenen. Met vestigingen in verschillende landen, waaronder Denemarken, Vietnam en Duitsland, streven we naar 'Best Practice' in alles wat we doen.Getest om te Werken

Bij MASCOT is kwaliteit van het grootste belang. Onze bedrijfscultuur is gericht op toewijding, oplossingsgerichtheid en flexibiliteit, allemaal ten behoeve van onze klanten. Onze werkkleding en veiligheidsschoenen ondergaan uitgebreide tests en controles om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen. Daarom noemen we onszelf ook wel 'TESTED TO WORK' - een belofte die onze bedrijfsstrategie weerspiegelt.

Focus op Service en Betrouwbaarheid

We streven ernaar niet alleen de goedkoopste, maar de beste werkkleding op de markt te brengen. Onze werkkleding is meer dan alleen een product; het is een volledige service naar onze klanten toe. We bieden uitstekende ondersteuning, efficiënte logistiek en hoge leveringsbetrouwbaarheid. Bij MASCOT kunnen mensen moeiteloos de juiste producten vinden en aanschaffen, wat ons onderscheidt van andere producenten. Ontdek de kwaliteit en innovatie van Mascot Werkkleding op Kledingcalculator.