Evenementen en promotie


Kleding voor Evenementen en Promotiekleding

Zoekt u professionele en modieuze kleding voor een evenement, dan biedt Kledingcalculator een ruim assortiment van evenementenkleding en promotiekleding. Met onze kleding zien personeelsleden of deelnemers er herkenbaar en representatief uit. Daarnaast zijn we tevens een specialist in het bewerken en bedrukken van kleding. We kunnen sweaters, polo’s, overhemden en andere kledingstukken voorzien van uw logo en daarnaast kunnen we de kleding helemaal personaliseren door deze te voorzien van naam.


Kledingcalculator biedt kleding voor elk event

Kledingcalculator levert en bewerkt kleding voor verscheidene evenementen en activiteiten. Zo bieden we representatieve en professionele kleding voor muziekevenementen zoals dance events en festivals. We borduren het logo van het evenement op de kleding en, indien gewenst, ook de naam van de drager en eventuele reclame. Met deze kleding is personeel direct herkenbaar voor gasten van het evenement. Bekijk het project van Bosch Parade.

We leveren eveneens kleding voor sportevenementen en andere leuke activiteiten. Als u kleding zoekt voor medewerkers of deelnemers, dan kunt u deze bij ons bestellen en laten bedrukken. Dit geldt zowel voor grote als kleine groepen. Ook als u bijvoorbeeld T-shirts wil laten bedrukken voor een bedrijfsfeest, museum, vrijgezellenfeest of webwinkel, dan kunt u bij ons terecht. Bekijk het project van Jochem Myjer.

Ook voor promotiekleding bieden we stijlvolle en hippe kleding. Deze bewerken we met de gewenste logo’s, emblemen, reclame en andere afbeeldingen en tekst, waardoor uw promotie event goed uit de verf komt.


Ruim aanbod van evenementenkleding en promotiekleding

We hebben een ruim assortiment van leuke, representatieve en professionele kleding voor zowel heren als dames. We beschikken onder andere over overhemden, bloezen, truien, polo’s, broeken en petjes. Deze bieden we in verschillende maten en pasvormen. In onze showroom in ’s Hertogenbosch bent u van harte welkom om zelf kleding te bekijken en te passen.

We leveren kleding voor grote- en kleine evenementen. Als u dus een professionele kledingdealer zoekt voor uw event, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Organiseert u een klein evenement of activiteit, dan helpen we u net zo graag. Naast dat u bij ons kleding kunt bestellen, kunt u ook gemakkelijk kleding nabestellen.

Evenementenkleding en Promotiekleding laten bedrukken

We zijn tevens een specialist in het bewerken van kleding. In onze eigen productiehal staan verschillende technieken tot onze dienst om kleding te bewerken. Zo is het bij ons mogelijk om kleding te bedrukken via zeefdruk, transfer en digitale print. Ook is het mogelijk om logo’s, emblemen en badges te laten borduren op promotiekleding en evenementenkleding. Heeft u nog geen logo of afbeelding voor de kleding? Geen probleem, want ons creatief team kan deze eveneens voor u ontwerpen.

Zoals u kunt lezen, is Kledingcalculator één adres voor het leveren en bedrukken van kleding en hiermee proberen we het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van het bedrukken van kleding bij Kledingcalculator, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier, of ons e-mailen via info@kledingcalculator.nl en u kunt ons eveneens bellen op 073-8516496.