Custom made polo’s ontwerpen en produceren


Wij ontwerpen Custom made polo’s voor elke gelegenheid

Wilt u polo’s laten ontwerpen en bedrukken voor uw bedrijf, vereniging of evenement? Kledingcalculator ontwerpt custom polo’s voor elke gelegenheid. Wij luisteren goed naar uw wensen en zetten deze om in een modieus en professioneel ontwerp. U vindt bij ons allerlei soorten polo’s zoals customized bedrijfspolo’s in uw huisstijl, sportieve polo’s en casual polo shirts.

Bij custom made polo's zijn alle details van een kledingstuk naar eigen stijl te maken.

Kledingcalculator realiseert en produceert elk gewenst ontwerp. Zo hebben we bijvoorbeeld ervaring met custom dry fit polo shirts , custom rugby polo shirts en verscheidene promotionele polo’s. We zijn in staat custom made polo’s op diverse manieren te bewerken, te bedrukken en te borduren. Zo produceren wij bijvoorbeeld custom embroidered polo shirts van hoge kwaliteit. Wij nemen de tijd voor u en u bent van harte welkom in onze showroom. We stellen ons flexibel op en zijn pas tevreden als u tevreden bent. Ook werken wij samen met diverse kleding labels.

Eigen polo laten ontwerpen door Kledingcalculator

In 7 stappen ontwerpen en bedrukken wij custom made polo’s voor uw bedrijf, vereniging of andere organisatie.

1. In de eerste stap kiest u het gewenste model, pasvorm en opties. Wilt u een print, badge of wilt u een ontwerp laten borduren op uw custom polo’s? Kiest u voor contrasterende accenten en tipping? Wij luisteren uitgebreid naar uw wensen.

___

2. Hierna kiest u de kleur voor uw custom polo’s. U kunt kiezen uit standaard kleuren en bij een bestelling vanaf 250 stuks kunt u tevens kiezen uit een eigen PMS-kleur.

___

3. In stap 3 kiest u de stof en kwaliteit van uw poloshirts. Een polo kan geproduceerd worden van katoen, polyester, lycra of een combinatie van deze stoffen. Wij zorgen voor een passende kwaliteit.

___

4. In de volgende stap kiest u de gewenste accessoires en bewerkingen. Bedrukken, borduren, woven label, taglabel, metalen badges, branded buttons? Dit en nog veel meer is mogelijk. We leggen u graag de mogelijkheden uit.

___

5. Met al deze informatie gaan wij aan de slag en creëren we een ontwerp. Wij maken een gedetailleerde digitale presentatie, zodat u een goed beeld krijgt hoe uw custom made polo’s eruit komen te zien. Alleen als u helemaal tevreden bent en u goedkeuring geeft voor de opdracht, gaan we voor u een sample maken.

___

6. Wij produceren samples van de stof (labdips), prints of borduursels, en accessoires van het ontwerp. Zijn deze naar wens en keurt u deze goed? Dan maken we een pre-production sample.

___

7. Enkele weken later leggen wij het pre-production sample aan u voor. Keurt u dit goed? Dan gaan wij de custom polo’s produceren.

Enkele details van bewerkingen op een custom made polo.


Na uw goedkeuring in stap 5 duurt het produceren en leveren van uw custom polo’s 12 tot 16 weken, afhankelijk van uw keuzes. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen over custom made kleding, neem dan contact op met Kledingcalculator.