Custom Made Sweaters ontwerpen en produceren


Custom made sweaters, truien, vesten en pullovers

In custom made sweaters zijn creative uitwerkingen mogelijk.

Wilt u custom made sweaters, truien, vesten of pullovers laten ontwerpen voor uw bedrijf, sportclub, studentenvereniging of andere organisatie? Kledingcalculator is het creatieve, full service kledingbureau voor het ontwerpen, produceren en bedrukken van sweaters en andere kleding. Wij zijn een ervaren partner met oog voor detail. Wij luisteren goed naar uw wensen en zetten deze om in een professioneel design.

Uw sweater, trui, vest of pullover laten ontwerpen door Kledingcalculator

Bij Kledingcalculator kunt u elk gewenst ontwerp laten realiseren. Wij hebben ruime ervaring met bedrijfskleding, werkkleding en diverse soorten promotionele truien en (hooded) sweaters. Kledingcalculator is tevens in staat uw kleding te bewerken via onder meer transfers en digitale print. Eveneens kunnen we een ontwerp, bijvoorbeeld een logo, borduren op uw pullover, vest, trui of sweater. We geven u graag een goed advies en wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Ook bent u van harte welkom in onze showroom.


Tekeningen van custom made sweaters.

Kledingcalculator realiseert en produceert elk gewenst ontwerp. Zo hebben we bijvoorbeeld ervaring met custom dry fit polo shirts , custom rugby polo shirts en verscheidene promotionele polo’s. We zijn in staat custom made polo’s op diverse manieren te bewerken, te bedrukken en te borduren. Zo produceren wij bijvoorbeeld custom embroidered polo shirts van hoge kwaliteit. Wij nemen de tijd voor u en u bent van harte welkom in onze showroom. We stellen ons flexibel op en zijn pas tevreden als u tevreden bent. Ook werken wij samen met diverse kleding labels.

In 7 stappen ontwerpen en bedrukken wij custom made jassen voor uw bedrijf, vereniging of andere organisatie.

1. In de eerste stap kiest u het gewenste model, pasvorm en opties. Wilt u een print, badge of wilt u een ontwerp laten borduren op uw custom polo’s? Kiest u voor contrasterende accenten en tipping? Wij luisteren uitgebreid naar uw wensen.

___

2. Hierna kiest u de kleur voor uw custom polo’s. U kunt kiezen uit standaard kleuren en bij een bestelling vanaf 250 stuks kunt u tevens kiezen uit een eigen PMS-kleur.

___

3. In stap 3 kiest u de stof en kwaliteit van uw poloshirts. Een polo kan geproduceerd worden van katoen, polyester, lycra of een combinatie van deze stoffen. Wij zorgen voor een passende kwaliteit.

___

4. In de volgende stap kiest u de gewenste accessoires en bewerkingen. Bedrukken, borduren, woven label, taglabel, metalen badges, branded buttons? Dit en nog veel meer is mogelijk. We leggen u graag de mogelijkheden uit.

___

5. Met al deze informatie gaan wij aan de slag en creëren we een ontwerp. Wij maken een gedetailleerde digitale presentatie, zodat u een goed beeld krijgt hoe uw custom made polo’s eruit komen te zien. Alleen als u helemaal tevreden bent en u goedkeuring geeft voor de opdracht, gaan we voor u een sample maken.

___

6. Wij produceren samples van de stof (labdips), prints of borduursels, en accessoires van het ontwerp. Zijn deze naar wens en keurt u deze goed? Dan maken we een pre-production sample.

___

7. Enkele weken later presenteren wij u het pre-production sample. Als u dit tenslotte goedkeurt, gaan wij uw custom sweaters, truien, vesten of pullovers produceren en leveren.

Uitwerkingen van details op custom made sweaters.

Neem contact op met Kledingcalculator

Na uw goedkeuring in stap 5 duur het proces van het produceren en leveren van uw custom made kleding 12 tot 16 weken, afhankelijk van uw keuzes. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Levertijden verdeeld in midden oosten en verre oosten.