Kleding bedrukken, alle soorten kleding in diverse technieken bedrukken


Kledingcalculator biedt ruime mogelijkheden voor het bewerken en bedrukken van kleding. In onze productie hebben we diverse technieken tot onze beschikking om kleding te bedrukken. Wilt u kleding laten bedrukken in Den Bosch dan bieden wij de mogelijkheden. We zoeken voor u de beste oplossing en passende kwaliteit voor uw bedrukte kleding. In onze showroom in Den Bosch hebben we voldoende voorbeelden van kleding bedrukken.

Kleding bedrukken met transfers


Bij Kledingcalculator kunt u kleding laten bedrukken via transfers. De voordelen van transfers zijn dat deze bij grotere aantallen erg voordelig zijn en ook kunt u via deze techniek gemakkelijk en snel nabestellen. Bij Kledingcalculator kunt u kleding transfers laten uitvoeren op diverse soorten kleding, zoals sweater, polo en T-shirt transfers. U kunt ons een foto of andere afbeelding aanleveren voor een kleding transfer, maar we kunnen tevens voor u een ontwerp maken. Kledingcalculator is een full service onderneming en we helpen u graag bij het ontwerp van een logo of ander design. In onze showroom beschikken we over een ruime collectie van werkkleding en promotionele kleding geschikt voor transfer. We hebben ervaring met zowel grote als kleine projecten en proberen altijd de beste oplossing en kwaliteit voor onze klanten te bieden.


Kleding bedrukken met digitale print

Het digitaal printen op kleding is een mooie techniek om afdrukken met hoge kwaliteit op kleding te printen. Daarnaast biedt digitale print een snelle levertijd en kunt u tevens snel en gemakkelijk kleding nabestellen. Kledingcalculator beschikt over een digitale printer voor textiel, waarmee we kleding digitaal printen op 600 en 1200 dpi. Hiermee kunnen we prints met hoge kwaliteit op diverse soorten kleding afdrukken. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld polo’s en T-shirts laten printen. Als u reeds een afdruk heeft, dan gebruiken we deze graag om kleding te bedrukken. Zo kunnen we bijvoorbeeld een T-shirt bedrukken met een foto. Als u nog geen ontwerp heeft, dan staan we u eveneens graag bij.