Mascot werkjas online kopen

MASCOT biedt een uitgebreid assortiment bovenkleding, waaronder softshelljassen, pilotenjassen, fleecejassen en regenjassen. Al onze jassen zijn getest op kwaliteit en ontworpen om aan uw behoeften…te voldoen. Of u nu bescherming nodig hebt tegen kou, water of hitte, wij hebben modellen met specifieke certificeringen die geschikt zijn voor uw werkomgeving. Ongeacht uw branche of werkomstandigheden, MASCOT heeft een selectie jassen die aan uw eisen voldoet. Voor diegenen die zichtbaarheid op de werkplek nodig hebben, bieden we ook fluorescerende werkkleding voor extra veiligheid.

Ontdek de Mascot Werkjas op Kledingcalculator

Al onze producten zijn onderverdeeld in collecties met unieke kenmerken en kwaliteiten, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker. Of u nu specifieke eisen heeft voor uw bovenkleding of deze wilt combineren met andere kledingstukken, bij MASCOT heeft u altijd keuzemogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om uw MASCOT-werkjas te combineren met producten uit dezelfde collectie of verschillende collecties te mixen en matchen.

Getest en Bewezen Kwaliteit

MASCOT gebruikt meer dan 100 verschillende materialen om de beste werkkleding te produceren, inclusief onze jassen. Onze producten worden getest in ons eigen testcentrum, waar ze worden onderworpen aan strenge tests op slijtvastheid en functionaliteit. Bij MASCOT staat functionaliteit hoog in het vaandel, daarom worden onze jassen nauwkeurig getest in samenwerking met eindgebruikers om de best mogelijke ervaring te garanderen - TESTED TO WORK.