Bedrijfskleding van goede kwaliteit


Bij Kledingcalculator draait het allemaal om kwaliteit. Niet alleen in werkkleding maar ook in promotie- en bedrijfskleding. Daarom voeren wij alleen de merken met de hoogste kwaliteit. Hieronder een overzicht van de verschillende merken, typen en sectoren die beschikbaar zijn bij Kledingcalculator.

Bedrijfskleding per kledingcategorie

Maak hieronder een keuze in de verschillende type bedrijfskleding die we in ons assortiment hebben.

Alle bedrijfskleding kan in eigen huis worden voorzien van een bedrukking of borduring.

> Bedrijfskleding borduren
> Bedrijfskleding bedrukken

Bedrijfskleding merken

  • Kariban biedt een breed assortiment van stijlvolle promotionele, sportieve, representatieve kleding en niet te vergeten verschillende accessoires.
  • Lemon & Soda richt zich op bedrijfs- en promotiekleding. Ze letten niet alleen op de goede looks maar ook met een goede pasvorm, mooie details.
  • De collecties van B&C zijn uitgesproken modern en dankzij het ruime aanbod kunnen de modellen van B&C alle dagen gedragen worden en bij alle gelegenheden.
  • Stanley Stella is zeer geschikt voor kledingwebshops. Dit merk volgt de laatste mode en de kleding van Stanley Stella leent zich uitstekend voor DTG. Daarnaast is de kleding 100% biologisch en beschikt onder andere over het Fair Wear, GOTS en Oeko tex certificaat.

Overige bedrijfskleding merken:

Of misschien bent u op zoek naar werkkleding merken:

Of misschien bent u op zoek naar werkkleding merken: