Custom caps en petten ontwerpen en produceren


Custom caps en petten


Wilt u een custom made cap laten maken of een pet laten ontwerpen? Kledingcalculator is het creatieve kledingbedrijf met oog voor detail en aandacht voor u. We gaan altijd voor kwaliteit en luisteren goed naar uw wensen. Kledingcalculator kan custom made petten geheel naar uw wens ontwerpen, bedrukken en borduren. We zijn in staat diverse soorten petten en caps voor u te produceren en te leveren. Hieronder vindt u enkele van de soorten caps die wij voor u op maat kunnen laten maken. Wilt u een andere soort pet? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Baseball cap laten bedrukken en ontwerpen

Kledingcalculator ontwerpt, bedrukt en borduurt custom baseball caps voor onder meer sportverenigingen en bedrijven. Wist u dat eigen ontworpen honkbalpetten ook leuk zijn voor evenementen en open dagen?

Custom made Snapbacks

Een snapback is een soort cap met een rechte klep. Sinds enkele jaren is de snapback enorm populair geworden en niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Wij zijn in staat deze custom flat caps voor u helemaal naar wens te ontwerpen en te bedrukken.

Trucker cap ontwerpen en bedrukken

Ook voor het laten ontwerpen en bedrukken van custom trucker caps bent u bij Kledingcalculator aan het juiste adres. De trucker cap kenmerkt zich door een voorpaneel van gestoffeerd schuim en de rest van de truckercap bestaat uit plastic gaas.

Caps en petten laten ontwerpen voor bedrijven

Heeft u een eigen kledingmerk of label en zoekt u een ervaren partner voor het ontwerp of bedrukken van petten? Kledingcalculator denkt en werkt graag met u mee. Ook voor het borduren van petten kunnen wij u van dienst zijn.


Caps en petten laten ontwerpen voor bedrijven

Kledingcalculator heeft ruime ervaring met het ontwerpen en bedrukken van petten voor bedrijven. Wij luisteren goed naar uw wensen en we hebben een groot assortiment petten van hoge kwaliteit. Zo kunnen wij voor u caps met een flat of rond vizier ontwerpen en bieden we petten voor zowel volwassenen als kinderen. Daarnaast leveren we petten met 5 en 6 panelen, en caps op maat of juist verstelbaar. Kledingcalculator ontwerpt en levert petten aan bedrijven vanaf een bestelling van 50 caps of petten.

Custom made petten laten produceren door Kledingcalculator

In 5 stappen ontwerpen, produceren en leveren we custom made caps voor uw bedrijf, vereniging, sportclub of andere organisatie.

In de eerste stap kiest u de soort cap en het gewenste model, bijvoorbeeld een 5-panel of 6-panel cap.

___

Hierna kiest u de kleur voor uw petten en de bewerking. Zo kunt u bijvoorbeeld een logo laten bedrukken of laten borduren. We leggen u graag de mogelijkheden uit.

___

Met deze informatie maken wij een digitaal ontwerp voor u, welke we aan u voorleggen. Pas als u hier helemaal tevreden over bent en uw goedkeuring geeft, gaan we verder met de volgende stap.

___

In deze stap maken we production samples. Ook deze leggen we ter goedkeuring aan u voor.

___

Na uw goedkeuring van de production samples gaan we de custom made caps produceren en leveren. De levertijd bedraagt vanaf goedkeuring 6 tot 8 weken.

Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.