Bedrijfskleding bedrukken


Kledingcalculator biedt ruime mogelijkheden voor het bewerken en bedrukken van bedrijfskleding. In onze productie hebben we diverse technieken tot onze beschikking om bedrijfskleding te bedrukken. We zoeken voor u de beste oplossing en passende kwaliteit voor uw bedrukte bedrijfskleding.

Digitale print en transfer voor bedrijfskleding

We zijn in staat bedrijfskleding te bedrukken met een logo, foto, of andere afdruk via digitale print en transfer. Zo kunnen we uw logo drukken op alle bedrijfskleding zoals bijvoorbeeld jassen, overhemden, broeken, T-shirts en polo’s. Op deze manier heeft u en uw personeel de beschikking over professionele bedrijfskleding met logo.

Bedrijfs kleding bedrukken

Ook kunnen we assisteren in het ontwerp van een logo of uitstraling van uw bedrijfskleding. Bekijk verschillende ontwerpen die in opdracht zijn gemaakt. We zijn namelijk een full service aanbieder van bedrijfskleding, bedrukken van bedrijfskleding en ontwerpen van bedrijfslogo’s en andere designs.

Bedrijfskleding bedrukken bij Kledingcalculator, de werkwijze

Bij ons bent u op het juiste adres om uw bedrijfskleding te laten bedrukken of borduren. Daarnaast adviseren wij u graag over voor u geschikte bedrijfskleding. We hebben ruime ervaring met verschillende sectoren, zoals vakopleidingen, bouw- en zorgsector, gemeenten, kleine bedrijven en zelfstandigen.

Wanneer u ons inzet werkt het als volgt:

1. Aanvragen: U dient uw aanvraag in via ons aanvraagformulier, of u neemt contact met ons op.

2. Adviesgesprek: Wij bekijken uw vraag en geven persoonlijk advies in onze showroom of via telefoon of mail. In onze showroom in Den Bosch beschikken we over een ruim assortiment van bedrijfskleding. Hier kunt u kleding en schoenen bekijken voordat u een definitieve keuze maakt. Heeft u hulp nodig bij het ontwerp van uw bedrijfsuitstraling of ontwerp? Ook dan helpen we u graag! Bekijk hoe wij andere voorstellen hebben gemaakt voor onze klanten.

3. Offerte voorstel: Na dit overleg, wanneer uw aanvraag duidelijk is, zullen wij een voorstel maken ter goedkeuring. Dit gebeurt in de vorm van een offerte.

4. Drukproef & goedkeuring: Na online goedkeuring van de offerte, wordt er een digitale drukproef ter goedkeuring naar u toegezonden. Wilt u het echte resultaat vooraf zien? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een drukproef op de kleding. Op deze manier kunt u zien wat u krijgt.

5. Vervolgproces: Wanneer de digitale drukproef is goedgekeurd zal het vervolgproces starten. Zijn de kledingmaten nog niet bekend, dan zorgen we voor een pas serie. Wij kunnen tevens pas-sessies organiseren bij u op het bedrijf mocht dit wenselijk zijn. Vervolgens start het inkoop- en drukproces.