Scholen en opleidingen


Kleding voor Scholen & Opleidingen

Voor diverse opleidingen levert en bewerkt Kledingcalculator kleding op maat. We bedrukken schoolkleding en vakkleding met een schoollogo en indien gewenst met de naam van de scholier. Onze kleding is gemaakt van duurzaam materiaal, is praktisch in gebruik en is gemakkelijk te wassen. Doordat we bedrijfskleding in eigen beheer bewerken, kunnen we kleding helemaal naar uw wensen professioneel bedrukken en bewerken.


Professionele kleren voor diverse opleidingen

Kledingcalculator biedt professionele kleren voor onder andere horeca opleidingen, kappersscholen, technische studies en opleidingen binnen de beveiligingssector. Wij werken alleen met hoogkwalitatieve werkkleding en zo kunt u bij Kledingcalculator kleding laten bedrukken van onder meer de merken Mascot, Blåkläder en Hydrowear. We leveren schoolkleding voor zowel heren, dames, jongens als meiden in verschillende maten en pasvormen.

Voor vele opleidingen bieden we professionele en specialistische kleding en uniformen. Met onze vakkleding voorzien we studenten en scholieren van representatieve en beschermende kleren, bijvoorbeeld een koksjas en muts voor koks in opleiding, die studenten ook kunnen gebruiken voor stages. Onze jassen, overhemden, bloezen en broeken zijn speciaal voor diverse opleidingen ontwikkeld en daardoor praktisch van aard. Zo zijn bijvoorbeeld onze uniformen voor de studie verpleegkunde veelvuldig en gemakkelijk te wassen. Veiligheid kan tevens een rol spelen voor de keuze van kleding voor scholieren in opleiding. Kledingcalculator levert daarom ook kledij die voldoet aan verscheidene EN en ISO-normeringen op het gebied van onder andere vlamvertraging (brandveiligheid), vloeibare chemicaliën en zichtbaarheid.

Bij Kledingcalculator bewerken en bedrukken we werkkleding voor opleiding en scholen in eigen beheer en hierdoor zijn we zeer flexibel in het voldoen aan uw wensen. Zo kunnen we uw kleding van een schoollogo of ander embleem voorzien. Daarnaast kunnen we onder andere jassen en overhemden helemaal personaliseren door deze te bedrukken met de naam van studenten. Wij kunnen in onze productiehal kleding bedrukken (zeefdruk, digitale print), evenals badges en emblemen borduren. Bij kleding bedrukken of kleding borduren vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het bewerken en bedrukken van vakkleding bij Kledingcalculator. Bij Kledingcalculator is het tevens mogelijk kleding voor scholen en studies na te bestellen, bijvoorbeeld bij het ingaan van het tweede semester.


Ontwerp van kleding voor scholen en opleidingen

Wij denken ook graag met u mee, en kunnen eveneens logo’s en emblemen voor u ontwerpen. Kledingcalculator heeft ruime ervaring met het leveren van kleding, het design van logo’s en het bedrukken van kleding voor opleidingen en kan hierdoor een compleet pakket bieden van ontwerp, creatie en levering. Zo is de Bossche Vakschool een vaste klant van Kledingcalculator en leveren we vakkleding voor koks in opleiding. We zijn flexibel en duidelijk naar u als klant toe en we bieden de diensten waar u behoefte aan heeft. Verder denken we bij Kledingcalculator in mogelijkheden en niet in beperkingen en doen we er alles aan om u tevreden te stellen. We proberen altijd helder en duidelijk naar de klant toe te zijn, zodat onze klanten weten wat ze kunnen verwachten en waar ze aan toe zijn.

Wilt u graag meer informatie over onze kleding voor scholen en opleidingen, neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons e-mailen via info@kledingcalculator.nl, of ons bellen op 0738516496. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Den Bosch aan de Oude Vlijmenseweg 190D.