Werkschoenen

Of het nu gaat om stevige veiligheidsschoenen voor veeleisende omgevingen of comfortabele werkschoenen zonder bescherming, Mascot biedt een uitgebreide selectie schoenen voor op het werk. Onze schoenen zijn ontworpen met het oog op ultiem comfort en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.Veiligheid voorop met Mascot Schoenen

In omgevingen waar veiligheid essentieel is, biedt Mascot een breed scala aan veiligheidsschoenen. Onze schoenen zijn gecertificeerd volgens EN ISO 20345 en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Van klasse S3 tot S1P, onze schoenen zijn uitgerust met functies zoals een anti-perforatiezool, versterkte teen, en olie- en benzineresistente zolen, en zijn antislip, antistatisch en ademend.

Innovatieve materialen

Bij Mascot streven we naar innovatie in zowel materialen als functies. Onze schoenen maken gebruik van geavanceerde technologieën zoals het BOA® Fit System voor een nauwkeurige pasvorm en materialen zoals ETPU-zolen en composiet neuzen voor optimale schokabsorptie en flexibiliteit.

Schoenen voor alle bedrijfstakken

Naast veiligheidsschoenen biedt Mascot ook werkschoenen zonder veiligheidsonderdelen voor functies waar bescherming niet nodig is. Deze schoenen bieden nog steeds de kwaliteit, het ontwerp en de pasvorm waar Mascot bekend om staat, waardoor uw medewerkers een gestroomlijnde visuele identiteit krijgen, ongeacht hun functie.

Met Mascot Schoenen kunt u vertrouwen op comfort, veiligheid en kwaliteit, ongeacht de eisen van uw werkomgeving. Ontdek ons assortiment en vind de perfecte schoenen voor uw behoeften.