Custom Made Jassen ontwerpen en produceren


Bij custom made jassen zijn alle details en ideeën te verwerken in een jas.

Kledingcalculator is het creatieve, full service kledingbureau voor het ontwerpen en leveren van custom made jassen. Wij produceren modieuze custom jassen helemaal naar wens voor bedrijven, sportclubs, verenigingen en andere organisaties. Kledingcalculator is een ervaren partner met oog voor detail. Wij luisteren goed naar uw wensen en zijn pas tevreden als u helemaal tevreden bent.

Custom made jas op maat laten ontwerpen

Kledingcalculator ontwerpt, produceert en levert diverse jassen, zoals hardshell en softshell jassen. Wij beschikken over expertise voor het maken van onder meer werkjassen, bedrijfsjassen en promotionele jassen. Ook bedrukken wij jassen via onder andere digitale print en transfer. Daarnaast zijn we tevens in staat een ontwerp, bijvoorbeeld een logo, op uw jassen te borduren. Wij vertellen u graag over de verschillende mogelijkheden en geven een deskundig advies. Ook bent u van harte welkom in onze showroom.


In 7 stappen ontwerpen en bedrukken wij custom made jassen voor uw bedrijf, vereniging of andere organisatie.

1. In de eerste stap kiest u het gewenste model, pasvorm en opties. Wilt u een print, badge of wilt u een ontwerp laten borduren op uw custom polo’s? Kiest u voor contrasterende accenten en tipping? Wij luisteren uitgebreid naar uw wensen.

___

2. Hierna kiest u de kleur voor uw custom polo’s. U kunt kiezen uit standaard kleuren en bij een bestelling vanaf 250 stuks kunt u tevens kiezen uit een eigen PMS-kleur.

___

3. In stap 3 kiest u de stof en kwaliteit van uw poloshirts. Een polo kan geproduceerd worden van katoen, polyester, lycra of een combinatie van deze stoffen. Wij zorgen voor een passende kwaliteit.

___

4. In de volgende stap kiest u de gewenste accessoires en bewerkingen. Bedrukken, borduren, woven label, taglabel, metalen badges, branded buttons? Dit en nog veel meer is mogelijk. We leggen u graag de mogelijkheden uit.

___

5. Met al deze informatie gaan wij aan de slag en creëren we een ontwerp. Wij maken een gedetailleerde digitale presentatie, zodat u een goed beeld krijgt hoe uw custom made polo’s eruit komen te zien. Alleen als u helemaal tevreden bent en u goedkeuring geeft voor de opdracht, gaan we voor u een sample maken.

___

6. Wij produceren samples van de stof (labdips), prints of borduursels, en accessoires van het ontwerp. Zijn deze naar wens en keurt u deze goed? Dan maken we een pre-production sample.

___

7. Enkele weken later leggen wij het pre-production sample aan u voor. Keurt u dit goed? Dan gaan wij de custom polo’s produceren.

Neem contact op met Kledingcalculator

Na uw goedkeuring in stap 5 duurt het proces tot en met het leveren van uw custom made jassen 12 tot 16 weken, afhankelijk van uw keuzes. Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag over de mogelijkheden bij Kledingcalculator.