Custom Made blouses en overhemden


Custom made overhemden en blouses


Ook met blouses kunnen we elke gewenst detail uitwerken met uw wensen.

Kledingcalculator is het full service kledingbureau voor het ontwerpen, produceren en leveren van custom made overhemden en blouses voor bedrijven, verenigingen en andere organisaties. Wij hebben ruime ervaring met het ontwerpen van custom made bedrijfskleding en promotionele overhemden en blouses. Wij zijn het bureau met oog voor detail en aandacht voor de klant. Kledingcalculator luistert goed naar uw wensen en zorgt voor een passende oplossing. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Blouses en overhemden op maat

Kledingcalculator is in staat het ontwerp, bewerking en productie van uw custom overhemden en blouses te verzorgen. We kunnen kleding onder meer bewerken met digitale print, badges en borduursels. Zo kunt u bijvoorbeeld een logo op uw overhemden en blouses laten borduren. Wij geven u graag een goed advies over de verschillende mogelijkheden. Daarnaast bent u tevens van harte welkom in onze showroom.Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Wij ontwerpen, produceren en leveren custom made overhemden en blouses via de volgende 7 stappen.


1. model en pasvorm

In de eerste stap kiest u het gewenst model, pasvorm en opties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit regular fit, modern fit en slim fit. Wij vertellen u graag de verschillende mogelijkheden.


2. kleuren

Hierna selecteert u de kleur voor uw overhemden en blouses. U kunt kiezen uit een grote selectie van diverse standaard kleuren. Bij een bestelling vanaf 250 stuks kunt u eveneens kiezen uit PMS-kleuren.


3. materiaal

Vervolgens kiest u het materiaal van uw kleding. U kunt kiezen uit katoen, polyester of een combinatie van deze stoffen. Wij leggen u graag de eigenschappen uit van elk materiaal.


4. bewerkingen

In stap 4 selecteert u de bewerkingen en accessoires voor uw custom made overhemden en blouses. Zo kunt u kiezen voor bedrukken, borduren, woven labels, branded buttons en meer!


5. ontwerp

Nu we al uw wensen en voorkeuren in kaart hebben gebracht, gaan wij aan de slag met het ontwerp. We maken een digitale presentatie uw overhemden en blouses.


6. labdips

We produceren samples van de stof, lapdips genoemd, prints, borduursels en/of accessoires. Deze leggen we eveneens aan u voor. Als u tevreden bent en de samples goedkeurt, dan gaan we verder.


7. production sample

Het pre-production sample leggen we enkele weken later aan u voor. Als u dit tenslotte goedkeurt, gaan wij uw custom made overhemden en blouses produceren en leveren. De laatste stap naar uw product.


8. levering

Na uw goedkeuring in stap 5 duurt het produceren en leveren van uw custom overhemden en blouses 12 tot 16 weken, afhankelijk van uw keuzes. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie?

Planning en productie

Afhankelijk van uw keuzes duurt het produceren en leveren van uw custom overhemden en blouses 12 tot 16 weken. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over het laten produceren van custom made kleding bij Kledingcalculator? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.