Levertijden en retourneren


Levertijd en retourneren van uw onlinebestelling

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van een retour, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Levertijden van kleding met een bewerking

De levertijd start nadat de offerte online is geaccepteerd, en eventuele proefdrukken zijn goedgekeurd. Indien de kleding na de goedkeuring niet meer voorradig is, wordt er direct contact opgenomen met de klant. Eventueel wordt er dan een alternatief aangeboden of een andere levertijd overlegd. We kunnen je vooraf een actuele voorraadstand doorgeven, echter wordt de kleding pas besteld na de online goedkeuring.

levering werk- en veiligheidskleding: 3 t/m 5 werkdagen

levering bedrijfskleding en promotiekleding: 3 t/m 5 werkdagen

levering custom made kleding: afhankelijk van de opdracht


Levertijden bewerkingen

De levertijd van bewerkingen op kleding zit tussen de 10 en 15 werkdagen. Indien de levering eerder klaar is, wordt deze eerder geleverd. Wanneer de transfers en kleding voorradig zijn, is in overleg een levertijd tussen 5 en 10 werkdagen haalbaar.

zeefdruktransfers: 10 werkdagen, montage transfers: 3 t/m 5 werkdagen

borduren: 10 t/m 15 werkdagen

zeefdruk: 10 t/m 15 werkdagen

digitale print: 5 t/m 10 werkdagen


Spoedtoeslag

Spoedorders zijn altijd mogelijk, maar altijd in overleg per opdracht. Afhankelijk van de planning en levertijd kunnen we kijken hoe snel er geleverd kan worden.

levering binnen 3 tot 5 werkdagen: 35% toeslag op de bewerkingsprijs

Heb je nog transfers bij ons op voorraad liggen? Neem dan even contact met ons op wat we voor je kunnen doen!


Afwijkende levertijden

Tijdens de periodes juni/juli en november/december kunnen de levertijden afwijken. Dit in verband met toenemende drukte rondom vakanties en feestdagen. Levertijden in deze maanden zijn altijd in overleg.