Werkkleding bedrukken


Werkkleding moet praktisch en veilig zijn voor u en uw werknemers. Ook is werkkleding fiscaal aftrekbaar als duidelijk een logo of bedrijfsnaam zichtbaar is. Daarnaast dient werkkleding eveneens als visitekaartje en promotie voor uw bedrijf. Kledingcalculator heeft ruime ervaring met het bewerken van werkkleding en veiligheidskleding. We helpen u dan ook graag als u werkkleding met een eigen logo wilt laten bedrukken.

Werkkleding laten bedrukken

In onze productie beschikken we over verschillende technieken voor het bedrukken en bewerken van werkkleding, zoals bedrukken met digitale print en met transfers. Elke techniek kent zijn eigen voordelen en is geschikt voor diverse doeleinden. Voor uw bedrukte bedrijfskleding streven we naar een passende oplossing en kwaliteit.

We hebben ruime ervaring met het bedrukken van kleding voor diverse industrieën. Zo bewerken we werkkleding en veiligheidskleding voor klanten in de zorg, bouw, schoonmaak en installatiesector. We zijn in staat logo’s en andere ontwerpen op verscheidene soorten kleding te drukken, zoals werkjassen, werkbroeken, overalls, T-shirts en polo’s. We hebben ervaring met zowel grote als kleine projecten en bedrukken tevens in grote en kleine oplages.

Werkkleding met logo

Wilt u een bedrijfslogo of ander ontwerp op werkkleding of veiligheidskleding bedrukken, dan kunt u het logo aanleveren. Wij gebruiken dit logo vervolgens voor het bedrukken van de kleding. Ook als u nog geen logo of ontwerp heeft, dan kunnen wij u hierbij van dienst zijn. Kledingcalculator is namelijk een full service aanbieder voor het leveren en bedrukken van werkkleding. Ook ontwerpen we logo’s die goed aansluiten en passen bij uw bedrijf en sector. Daarnaast kunnen we werkkleding ontwerpen en aanpassen aan uw wensen. Bekijk verschillende ontwerpen die in opdracht zijn gemaakt. In onze aanpak zijn we erg flexibel en we streven naar de beste oplossing en service voor u. Kledingcalculator levert en bewerkt werkkleding van verschillende merken en voor diverse sectoren. Voor u een overzicht van de merken die we leveren, kijkt u dan op onze pagina met werkkleding merken. We beschikken over werkkleding met diverse pasvormen en maten, geschikt voor diverse doeleinden.

Wilt u graag meer informatie of heeft u nog vragen over werkkleding bedrukken online of offline, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.