Bedrukken voor webshops


Heeft u een kleding webwinkel en zoekt u een partner voor het bedrukken of borduren van kleding? Hiermee kunnen wij u van dienst zijn! Kledingcalculator heeft ruime ervaring met het bedrukken van diverse soorten kleding, zoals T-shirts, sweaters, overhemden en polo’s. In onze productieruimte beschikken we over verschillende technieken voor het bedrukken van kleding en hierdoor kunnen we u een oplossing op maat bieden. Naast dat we bedrukte kleding aan webshops leveren, zijn we tevens in staat de gehele fullfilment voor onze rekening te nemen.


Kleding laten bedrukken voor webwinkel

Kledingcalculator werkt samen met webwinkels en ontwerpers voor het bedrukken en bewerken van kleding. In onze productieruimte zijn we in staat kleding te bedrukken met zeefdruk, digitale print en transfers (zeefdruk en full color). Daarnaast kunnen we ook onder meer logo’s en emblemen borduren op diverse soorten kleding. We hebben ruime ervaring met deze verschillende technieken en we werken samen met zowel grote als kleine partners. We bieden kwaliteit voor een scherpe prijs en doordat we kleding bedrukken in eigen beheer zijn we flexibel ingesteld. Bent u een kleding designer met creatieve ideeën en wilt u zelf een online kledingshop opstarten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en we leggen u graag uit hoe we u kunnen helpen. Ook bent u van harte welkom in onze showroom om voorbeeld bedrukkingen zelf te zien en aan te raken. Naast dat we aan webshops bedrukte kleding kunnen leveren, zijn we tevens in staat de gehele fullfilment te verzorgen. Bekijk de Kariban Basic+ no label collectie en Stanley Stella kleding. Beide merken zijn geschikt voor webwinkels die kleding willen verkopen met bedrukkingen. Door het no-label concept zijn er geen merklabels van de producten aanwezig in de nek van de kleding.

Fullfilment voor kleding webshops

Bent u een kledingdesigner en wilt u zich helemaal op het ontwerpen van kleding richten, dan kunnen we voor u de gehele fullfilment van uw bestellingen verzorgen. Als een bestelling binnenkomt, bedrukken we het bestelde kledingstuk en versturen we het zo snel mogelijk naar uw klant. We versturen de bestelling met de verpakking van uw webshop, zodat de klant 100% de verkoopervaring van uw webwinkel meekrijgt. Op deze manier kunt u als ontwerper zich richten op het design en de logistieke zaken aan ons overlaten. Als u graag meer informatie wilt over onze mogelijkheden voor fullfilment voor kleding webwinkels, dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. Daarnaast kunt ons bellen op 073 8516496 en u bent eveneens welkom in onze showroom in Den Bosch.