Bestel hier online je perfecte Mascot regenbroek

Waterdichte en waterafstotende werkbroeken

Als u online koopt bij Kledingcalculator bieden wij altijd de keuze uit verschillende soorten regenbroeken van de producent MASCOT. Wij kunnen de…werkkleding en regenkleding van dit gewaardeerde merk, dat op vele werkplekken over de hele wereld met groot plezier gedragen wordt, tegen scherpe prijzen aanbieden. De regenbroeken van MASCOT zijn waterdichte en waterafstotende werkbroeken in de beste kwaliteit. In de selectie op deze pagina treft u zowel gewone als hi-vis regenbroeken aan. De hi-vis regenbroeken worden gemaakt in fluorescerende kleuren en hebben duidelijke reflectiebanden rondom de pijpen voor een betere zichtbaarheid.

De meeste regenbroeken van MASCOT worden gemaakt van wind- en waterdichte materialen, die tevens ademend zijn. Verschillende modellen zijn warmteregulerend, zodat u het niet te warm of te koud krijgt. Om u te beschermen tegen de regen, hebben de broeken, jassen en overige regenkleding van MASCOT gelaste naden, ritsen met een windvanger en een rits- of drukknoopsluiting bij de enkels. Onze selectie MASCOT regenbroeken bevat onder andere de modellen MASCOT Riverton, MASCOT Laguna en MASCOT Wolfsberg, allen hi-vis varianten met reflectiebanden.

Een regenachtige werkdag verloopt een stuk comfortabeler als u praktische werkkleding en regenkleding draagt van een goed merk als MASCOT. Hier op Kledingcalculator zijn alle producten, of het nu gaat om werkkleding, regenkleding of winterkleding, gegarandeerd van een hele hoge kwaliteit.