Bestel hier de Mascot Pilotenjassen

MASCOT pilotjassen van hoge kwaliteit. Op Kledingcalculator ervaren wij dat de eerste keuze vaak uitgaat naar een pilotjack als men op zoek is naar een werkjas. Daarom bieden wij een breed assortiment pilotjacks aan van goede kwaliteit van het merk MASCOT, een Deense handelsnaam die zich inmiddels internationaal gevestigd heeft op het gebied van workwear.
Het perfecte Mascot pilotjack

Pilotjacks hebben een goede en ruime pasvorm en veel mensen hechten daar waarde aan. Als u fysiek en handmatig werk doet hebt u behoefte aan een jas waarin u zich vrij kan bewegen. MASCOT heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen van werkkleding en heeft verstand van pilotjacks voor op het werk met een pasvorm die daar perfect bij past.

Het assortiment pilotjacks is gevarieerd. Wat alle modellen gemeen hebben is de klassieke snit met een korte maar ruime pasvorm. Er zijn jassen met praktische zakken, zowel aan de buiten- als binnenkant, en jassen met afneembare capuchons met en zonder bontkraag. Werkjassen van MASCOT zijn standaard wind- en waterdicht en worden gemaakt van ademende materialen.

U treft op Kledingcalculator een ruime keuze aan verschillende modellen pilotjacks aan in alle maten en kleuren. Als dealer van MASCOT werkkleding kunnen wij u garanderen dat u veel kwaliteit krijgt voor uw geld. Als u nu bij ons bestelt, dan leveren wij uw nieuwe pilotjack snel bij u voor de deur af.