Bestel hier online je Mascot Shell jassen

Een Mascot shelljas van uitstekend materiaal

Als u een goede allround werkjas zoekt, die bij de meeste weersomstandigheden gedragen kan worden, zou u kunnen overwegen een shell jas van MASC…OT uit deze rubriek aan te schaffen. MASCOT shell jassen zijn gemaakt van goede materialen, die meer ademend zijn dan de materialen waar hardshell werkjassen van zijn gemaakt. Shell jassen zijn niet 100% waterdicht, maar ze zijn ademend, winddicht en tot op zekere hoogte waterafstotend. Bent u buiten aan het werk in wisselvallig weer, maar wordt er niet per se stortregen voorspeld, dan is een shell werkjas van MASCOT de perfecte keuze voor u.

Onze shell jassen zijn verkrijgbaar in verschillende slimme ontwerpen en modellen en hebben een heleboel goede eigenschappen, die ze uitermate geschikt maken om op het werk gedragen te worden. Sommige modellen zijn gevoerd met fleece voor extra warmte-isolering en comfort. Verscheidene zakken, zoals borstzakken, voorzakken en binnenzakken maken de MASCOT shell jassen bijzonder praktisch. De voorgevormde mouwen bieden comfort en volledige bewegingsvrijheid. Voor een optimale zichtbaarheid heeft MASCOT in een aantal shell jassen bovendien reflectie-effecten verwerkt.

Koop één van de populaire shell jassen van MASCOT. Dankzij de Tested to work garantie van het bedrijf bent u verzekerd van een goede werkjas die lang meegaat.