Mascot Winterjassen tegen Winterse Weersomstandigheden

Ontdek de Mascot Winterjas op Kledingcalculator

Wanneer de koude winter nadert, is de juiste kleding van essentieel belang. De winter brengt uitdagende weersomstandigheden met zich mee, e…n daarom biedt MASCOT een uitgebreid assortiment functionele en duurzame winterjassen van topkwaliteit. Onze winterjassen zijn ontworpen om u te beschermen tegen kou, neerslag en wind. Veel van onze jassen zijn goedgekeurd volgens de koudenorm EN 342 en de neerslagnorm EN 343, wat garant staat voor hoogwaardige bescherming. Bovendien zijn onze winterjassen verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor er voor elke branche een geschikte jas is. Voor werkplekken waar zichtbaarheid en veiligheid cruciaal zijn, bieden we ook winterjassen in fluorescerende kleuren en met meervoudige bescherming.

Kwaliteit en Functionaliteit

Onze winterjassen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en materialen, allemaal met praktische en ruime zakken voor uw benodigdheden. Gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder ons eigen MASCOTEX® met getapete naden voor 100% waterdichtheid, bieden onze jassen ademend vermogen, winddichtheid en waterafstotendheid. De voering van onze winterjassen is geselecteerd voor optimale isolatie en warmte, variërend van quilt-, bont- of fleecevoering tot CLIMASCOT® voor ademende warmte.

Bewegingsvrijheid met MASCOT® ADVANCED

Kies voor buitengewone bewegingsvrijheid met een winterjas uit onze MASCOT® ADVANCED collectie. Met stretch in vier richtingen geeft het materiaal van deze jassen mee in alle richtingen, waardoor u comfortabel kunt werken zonder belemmeringen. Ontdek de perfecte Mascot Winterjas voor uw behoeften op Kledingcalculator.