Bestel hier online je perfecte Mascot Thermo bodywarmers

Een MASCOT thermovest voor elke gelegenheid

Werkvesten zijn erg handig en worden gemaakt in vele verschillende varianten. In deze rubriek kunt u behaaglijke thermovesten kopen van MASCOT, d…ie u warm houden terwijl u buiten, of in een kunstmatig koude omgeving, aan het werk bent. Velen geven de voorkeur aan een vest in plaats van een werkjas. Een werkvest van thermostof kan tijdens het werk gemakkelijk aan en uit worden getrokken. De vesten bieden een grote bewegingsvrijheid, waar met name bouwvakkers vaak prijs op stellen.

De MASCOT thermovesten bieden een hoge mate van comfort en kwaliteit en worden op Kledingcalculator tegen goede prijzen verkocht. De mooie thermovesten van MASCOT zijn er in verschillende kleuren en maten. Alle vesten zijn gewatteerd met een polyestervulling, die het warmte-isolerende thermo effect geeft dat kenmerkend is voor dit type werkvesten. Net als met alle andere werkkleding van het Deense MASCOT kunt u ook met de selectie thermovesten zeker zijn van een perfecte en comfortabele pasvorm voor zowel dames als heren.

Wanneer u werk binnen en buiten afwisselt of even de koel- of vriescel in wilt lopen op uw werk, zijn MASCOT thermovesten eenvoudig en snel aan te trekken. De lichte materialen zijn winddicht, waterafstotend en ademend en omdat ze maar weinig wegen voelt u zich er ondanks de betrouwbare MASCOT kwaliteit niet door gehinderd.