Stanley Stella


Stanley Stella

Dit kledingmerk staat voor duurzame kleding, goede werkomstandigheden en beschikt onder andere over het Fair Wear en Oeko tex certificaat. Alle trendy T-shirts, sweaters en vesten van dit merk zijn ook van 100% organisch katoen vervaardigd.

Stanley Stella kleding bedrukken

Kledingcalculator biedt een ruim assortiment van Stanley Stella kleding. Naast dat u Stanley Stella kleding bij ons kunt bestellen, kunnen we promotionele en bedrijfskleding eveneens voor u bedrukken met print. De T-shirts, tanktops, hoodies en sweaters van dit merk zijn zeer geschikt voor DTG printing, oftewel bedrukken met digitale print.

We leveren en printen Stanley Stella kleding vaak als promotioneel textiel voor onder meer evenementen, promoties en feesten. Ook is dit merk zeer geschikt voor promotionele bedrijfskleding. Meer informatie hierover kunt u vinden op onze kleding bedrukken pagina.

Naast het bedrukken van kleding kan Kledingcalculator u eveneens ondersteunen op het gebied van design. Bent u op zoek naar een leuk ontwerp voor een kledingafdruk? Wilt u een (nieuw) logo voor uw kleding? Wij maken graag voor u een passend ontwerp. Kledingcalculator biedt dus een volledige service aan waarbij we voor u een design kunnen maken, de kleding bedrukken en natuurlijk de kleding leveren. Wij streven naar de beste service en goede kwaliteit. Wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Den Bosch. U kunt ook een aanvraag indienen via onze website.

Stanley Stella voor webshops

Stanley Stella is ook zeer geschikt voor kledingwebshops. Dit merk volgt de laatste mode en de kleding van Stanley Stella leent zich uitstekend voor DTG. Kledingcalculator is een ervaren partner voor kledingontwerpers met een eigen webshop, die het bedrukken van kleding uitbesteden. Meer informatie over het printen van kleding van webshops kunt u vinden op ons kleding bedrukken voor webwinkels blogartikel.