Gemeenten en overheid


Werkkleding voor gemeenten en overheid

Werknemers van gemeenten en andere overheden hebben een voorbeeldfunctie voor de maatschappij en hier hoort ook professionele werkkleding bij. Gemeentekleding dient verzorgd, representatief en veilig te zijn. Kledingcalculator heeft een ruim assortiment van werkkleding en accessoires geschikt voor diverse functies en activiteiten binnen de overheid. We zorgen ervoor dat deze kleding aansluit bij de huisstijl van uw gemeente en we voorzien alle kleding van het gemeentelogo en, indien gewenst, naam.


Representatieve en veilige kleding

Ambtenaren zijn het visitekaartje van de overheid. Kledingcalculator begrijpt dit en heeft ruime ervaring met het leveren en bewerken van werkkleding voor verschillende gemeenten in Nederland. Zo leveren we onder andere werkbroeken, jassen, overhemden, schoenen en overalls. We zorgen dat de kledingstukken aansluiten bij de huisstijl van de gemeente. Daarnaast voorzien we kleding van het gemeentelogo en indien gewenst ook van naam. Kleding van Kledingcalculator geeft gemeentepersoneel een professionele, representatieve en verzorgde uitstraling.

We werken alleen met werkkleding van A-merken die bekend staan om hun kwaliteit,zoals Mascot, Blåkläder en Hydrowear. Deze fabrikanten produceren werkkleding van hoge en duurzame kwaliteit.

In ons assortiment hebben we diverse werkkleding voor verscheidene functies en activiteiten. Kleding voor een werknemer achter de balie moet aan andere voorwaarden en eisen voldoen dan kleding voor een werknemer in de milieustraat. We zorgen daarom voor praktische en veilige werkkleding voor alle werknemers. In onze collectie hebben we diverse EN- en ISO-gecertificeerde veiligheidskleding en we leveren ook andere PBM’s, zoals werkjassen, broeken, schoenen, helmen en overalls die beschermen tegen hitte, slecht weer of juist zorgen voor een verhoogde zichtbaarheid.

Waarom Kledingcalculator voor uw gemeente

Met Kledingcalculator heeft u één aanspreekpunt voor het leveren, bewerken en bedrukken van gemeentekleding. We denken met u mee zodat u de best mogelijke werkkleding voor uw doeleinden bemachtigt. We leveren alleen kwaliteitsmerken en we bewerken alle kleding in onze eigen productiehal. Daarnaast zijn we eveneens in staat logo’s en emblemen voor uw gemeente te ontwerpen. Het bewerken van kleding kan bij ons op verschillende manieren. Zo is het ten eerste mogelijk kleding te bedrukken via zeefdruk of digitale print. Wilt u een elegante en duurzame bedrukking, dan borduren we logo’s, emblemen en badges op de gemeentekleding.


We bieden gemeentelijke werkkleding in diverse kleuren, maten en modellen. In onze showroom is het mogelijk om bijvoorbeeld jassen, overhemden en broeken te passen, zodat u een goede keuze kunt maken. Bij Kledingcalculator kunt u zowel kleine als grote bestellingen plaatsen en ook nabestellen is geen probleem. Daarnaast kunnen we u toegang bieden tot ons beheersysteem, waar u zelf bestellingen en nabestellingen kunt plaatsen, en tevens een overzicht heeft van uw reeds gedane bestellingen.

Voor verscheidene gemeenten leveren we en bewerken we kleding, zoals voor de gemeente ’s-Hertogenbosch, Vught, en Sint Oedenrode. Wilt u graag meer informatie over ons assortiment of over de mogelijkheid van het bewerken van kleding, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier, of ons e-mailen via info@kledingcalculator.nl en u kunt ons eveneens bellen op 073-8516496.