MASCOT® FOOD & CARE

Mascot® Food & Care biedt een complete collectie werkkleding voor mannen en vrouwen die werkzaam zijn in de productie- en levensmiddelenindustrie, evenals in andere branches waar hygiëne van cruciaal belang is. Deze kledinglijn kenmerkt zich door hoog comfort, uitstekende bewegingsvrijheid dankzij 100% stretchstof en materialen die geschikt zijn voor industrieel wassen en drogen.Mascot Food & Care: Comfortabele Werkkleding voor de Voedings- en Zorgsector

De kleding van Mascot® Food & Care is ontworpen met het oog op optimaal comfort voor de gebruiker. De collectie omvat kledingstukken gemaakt van 100% stretchstof met rek in vier richtingen, zoals de populaire en grondig geteste kwaliteit 511. Deze stof biedt onovertroffen bewegingsvrijheid zonder in te boeten aan duurzaamheid.

Gecertificeerde Veiligheid

Alle stofkwaliteiten van Mascot® Food & Care voldoen aan de hoge eisen voor industrieel wassen en duurzaamheid. Ze zijn gecertificeerd volgens DIN 10524 en voldoen aan de HACCP-principes. Daarnaast zijn de producten voorbereid op industrieel wassen en kunnen ze worden voorzien van HF- of UHF-chips.

Kleurcodering voor Efficiëntie

Voor bedrijven die groepen medewerkers moeten markeren, biedt Mascot® Food & Care bovenstukken met kleurmarkeringen op de schouder. Deze kleurcodering maakt het eenvoudig om medewerkers te identificeren op basis van afdelingen of zones, terwijl de uniforme corporate look behouden blijft.

Uniek Maatsysteem

Mascot heeft een uniek maatsysteem ontwikkeld voor Mascot® Food, waarbij de maten worden aangegeven met gekleurd stiksel. Dit maakt het eenvoudig voor medewerkers om snel de juiste maat te vinden.

Mix & Match met Andere Collecties

De kleuren van Mascot® Food & Care zijn compatibel met andere Mascot-collecties, waardoor u eenvoudig kunt mixen en matchen. Combineer bijvoorbeeld producten uit deze collectie met bovenstukken uit Mascot® Crossover of veiligheidsschoenen uit Mascot® Footwear Clear en Mascot® Footwear Cover.

Ontdek de comfortabele en functionele werkkleding van Mascot® Food & Care en zorg ervoor dat uw team klaar is voor elke uitdaging in de voedings- en zorgsector. Kies voor comfort, kwaliteit en functionaliteit met de veelzijdige collectie van Mascot® Food & Care, beschikbaar bij Kledingcalculator.nl.