MASCOT® CUSTOMIZED Werkkleding

Als u op zoek bent naar hoogwaardige werkkleding die voldoet aan de eisen van duurzaamheid, comfort en functionaliteit, dan is MASCOT® CUSTOMIZED de ideale keuze.Duurzaamheid en Innovatie bij Kledingcalculator.nl

MASCOT® CUSTOMIZED staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en duurzame materialen. Onze kleding is lichter, sterker en biedt meer stretch dan ooit tevoren, waardoor u de hele dag comfortabel kunt werken.

Extra Slijtvastheid

Wij begrijpen dat werkkleding aan veel slijtage wordt blootgesteld. Daarom zijn onze producten voorzien van een water- en vuilafstotende coating en extra slijtvaste materialen op cruciale plekken, zoals de knieën, om de levensduur te verlengen.

Flexibiliteit in Functionaliteit

Met het Click Pocket System kunt u de spijkerzakken van uw werkbroek aanpassen aan uw behoeften. Voeg eenvoudig meerdere zakken toe en verplaats deze snel van uw werkbroek naar uw korte broek, waardoor u altijd efficiënt kunt werken, ongeacht de omstandigheden.

Complete Werkoutfit

Maak uw werkkleding compleet met bijpassende bovenstukken en veiligheidsschoenen uit onze collectie. Met een breed scala aan kleuren en stijlen kunt u uw outfit aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur en de identiteit van uw bedrijf.

Duurzame Keuze

Kies voor MASCOT® CUSTOMIZED en maak een duurzame keuze. Veel van onze producten zijn gemaakt van gerecyclede materialen, zoals polyamide en polyester, waardoor u niet alleen hoogwaardige kwaliteit krijgt, maar ook bijdraagt aan een beter milieu.

Ervaar het Verschil

Ontdek zelf de voordelen van MASCOT® CUSTOMIZED werkkleding en ervaar het verschil in comfort, kwaliteit en duurzaamheid. Bij Kledingcalculator vindt u een uitgebreid assortiment aan Mascot Customized werkbroeken, shorts, broeken, trousers en meer.