Het perfecte Mascot thermo ondergoed

Bestel hier online je perfecte Mascot thermo ondergoed

Warm winterondergoed voor werk en skivakantie
Het thermo ondergoed van MASCOT kan zowel op het werk als in de vrije tijd gedragen worden. Op extreem koude dagen kan het worden gebruikt als extra warmte-isolerende laag onder uw bovenkleding, maar het kan ook worden gedragen als u werkt in een koude omgeving zoals een koelcel.
Hier op Kledingcalculator koopt u thermo ondergoed van MASCOT tegen goede prijzen. Wij verkopen het complete assortiment winterondergoed van de gewaardeerde Deense producent voor zowel bedrijf als particulier.
Thermo ondergoed van MASCOT is er in vele varianten: thermo onderbroeken met zowel korte als lange pijpen, thermoshirts met lange mouwen en T-shirts. Alle thermo ondergoed van MASCOT heeft een goede comfort en een perfecte pasvorm. Zweettransporterende materialen voeren het vocht weg van de huid en zorgen ervoor dat u het warm en droog houdt. Het materiaal Thermocool met duo-regulatie heeft de dubbele eigenschap dat het isolerende werkt in koud en koelend in warm weer. U hebt het nooit te koud of te warm als u MASCOT thermo ondergoed draagt. Zelfs bij fysieke activiteiten of zwaar werk behoudt u altijd de juiste temperatuur.
De selectie MASCOT thermo ondergoed en winterondergoed op deze pagina is zowel gericht op vrouwen als op mannen. Kenmerken als extra lange mouwen of het gebrek aan irriterende kledinglabels zorgen voor een goede pasvorm en comfort.
Het ondergoed van thermostof dat hier op Kledingcalculator te koop is wordt gemaakt in de maten S-3XL.