​Alsico leverancier van kwaliteitsvakkleding

Alsico produceert kwaliteitsvolle bedrijfskleding voor goede prijzen en dat doen ze op een milieubewuste manier.
26 December 2023

Alsico – leverancier van kwaliteitsvakkleding

Alsico is een specialist in bedrijfskleding met meer dan 80 jaar ervaring. Het Belgische merk heeft in de loop der jaren klanten uit het binnenland en het buitenland aan zich weten te binden. Alsico produceert kwaliteitsvolle bedrijfskleding voor goede prijzen en dat doen ze op een milieubewuste manier. Voor Alsico staat de klant altijd centraal. Zij verzorgen de full circle. Dit betekent het zelf ontwerpen en stylen van de kleding tot productie in eigen atelier. Alsico heeft kwaliteit hoog staan en zij zijn gecertificeerd volgens de veiligheidsnorm ISO 9001. Ook zijn ze gespecialiseerd in de ontwikkeling van hoogtechnologische kleding.

Alsico heeft drie verschillende kledinglijnen en biedt daarmee een uitgebreide keuze voor de klant.

Image+

De Image+ collectie is een collectie die zich vooral richt op professionals actief in de horeca en de dienstverlenende sector met een diversiteit aan kleuren en onderhoudsvriendelijke stoffen.

Care

De Care collectie is speciaal ontworpen voor het personeel in de medische, zorg- en wellness sector. Elke kledinglijn is een totaalpakket die het mogelijk maakt elke functie in een instelling te kleden. Het doel van Alsico is om je goed te voelen in je werkkleding. Een goede pasvorm en voldoende bewegingsvrijheid zijn dan ook belangrijke factoren in deze collectie.

Industry

Alsico geeft veel om veiligheid en optimale bescherming staat vooraan in de Industry collectie. Alsico staat garant voor een goede industriële wasbaarheid. De functionele en betrouwbare beschermkleding is gecertificeerd volgens de Europese en de internationale normen.

Stock en Custom Made

De artikelen uit deze drie kledinglijnen zijn verkrijgbaar in vele stock artikelen. De stock artikelen zijn op voorraad en kunnen zo besteld worden. De artikelen kunnen ook allemaal custom made gemaakt worden. Hierbij kun je zelf een kledingstuk ontwerpen geheel naar eigen wens.

A-Move

Het A-Move systeem is een gepatenteerde innovatie ontwikkeld door Alsico om een optimale bewegingsvrijheid en draagcomfort te garanderen. De combinatie van het weefsel en een nieuwe manier van produceren zorgt ervoor dat de drager van de kleding een fris en vrij gevoel heeft. In de zorg en horeca wordt er vaak getild. Bewegingen zoals tillen worden makkelijker door het A-Move systeem. Dit zorgt voor aangename werkomstandigheden.


Meer informatie over Alsico, neem contact met ons op.