Kinderdagverblijf Meneer Stippel: speelse bedrijfskleding tot in de puntjes

Nieuwsgierig hoe we samen een vrolijke lijn van bedrijfskleding creëerden?
26 December 2023

Kinderdagverblijf Meneer Stippel: speelse bedrijfskleding tot in de puntjes

In een kinderdagverblijf is het belangrijk dat de kinderen worden uitgedaagd om te spelen. Meneer Stippel is een kinderdagverblijf dat het prikkelende, speelse karakter van haar eigen organisatie daarom tot in de puntjes doorvoert. En dus ook in de kleding van alle medewerkers. Nieuwsgierig hoe we samen een vrolijke lijn van bedrijfskleding creëerden?

Het mocht allemaal net even wat anders

Toen ze bij Meneer Stippel vertelden dat ze nieuwe kleding wilden, werd ons meteen duidelijk dat zij open stonden voor een creatieve inslag. Ook merkten we meteen dat ze bij Meneer Stippel van kleur houden, dat zagen we alleen al aan het logo. Geen verrassing dus dat ze bedrijfskleding wensten die kleurrijk is, zodat het goed past in het speelse karakter van hun organisatie. Leuk, dachten we bij kledingcalculator, daar kunnen we veel mee! Zeker wanneer we gebruik maken van de bedrijfskleding van Kariban.

Op zoek naar de vrolijke noot, in kleding én ontwerp

Met die twee ingrediënten, creativiteit en kleur, gingen we aan de slag. We selecteerden bedrijfskleding van Kariban omdat dit merk veel verschillende kleuren en maten heeft. Tegelijkertijd maakten we op basis van de huisstijl verschillende ontwerpen voor de bewerkingen op de polo’s. Daarin ontdekten we dat we de stippels uit het logo op meerdere manieren konden inzetten voor een extra vrolijk effect. Op de kraag bijvoorbeeld, zoals u hieronder ziet.


Een goed voorstel maakt het beslissen makkelijk

Omdat we bij kledingcalculator zelf ontwerpen konden we onze ideeën over de kleding en bewerkingen verwerken in een gedetailleerd visueel voorstel. Zo wisten ze bij Meneer Stippel van te voren precies hoe de kleding zou worden, en dat maakte het beslissingsproces een stuk eenvoudiger. Het duurde dan ook niet lang of de productie mocht gaan draaien. En daar rolde naar ieders tevredenheid een speels resultaat van af.

Nieuwsgierig hoe jij meer creativiteit in je bedrijfskleding kunt leggen, neem dan contact met ons op.