Mascot Smartstore

Zorgt ervoor dat er minder logistieke handelingen nodig zijn.
26 December 2023

De MASCOT SmartStore

De MASCOT SmartStore is een gemakkelijk te gebruiken programma voor klanten van MASCOT dealers. De SmartStore is opgezet door MASCOT, en zorgt ervoor dat er minder logistieke handelingen nodig zijn. Er wordt vooraf een kledingpakket doorgesproken en eventueel doorgepast. Vooraf wordt besproken of de bestellingen worden verzameld als een grote bestelling of dat de bestellingen per werknemer kunnen worden ingegeven. De producten zijn eenvoudig te bestellen in de SmartStore.

Na de bestelling voorziet Kledingcalculator de bewerkingen op de kleding, dit kan bedrukken of borduren zijn. Wanneer de gehele bestelling gereed is, wordt deze geleverd aan de klant. De kleding kan zelfs per werknemer worden verpakt en/of worden voorzien van persoonlijke naamlabels in de kleding. Wanneer de kleding gezamenlijk wordt gewassen zijn naamlabels handig om de eigen kleding weer terug te krijgen.

Aan het gebruik van de SmartStore zijn kosten verbonden, maar daarentegen versneld en vergemakkelijkt het het gehele proces.

Meer weten over de MASCOT SmartStore, bekijk deze pagina over Mascot Smartstore? Je kunt altijd contact met ons opnemen!