Mascot workwear past zelfs een Stockcar raceteam uitstekend!

Mascot workwear: daar kun je alle kanten mee op!
24 November 2023

Mascot workwear past zelfs een raceteam uitstekend

Je krijgt hem niet dagelijks: de vraag of je een Stockcar Formule 1 team van kleding wilt voorzien. Met enthousiasme zijn we de uitdaging aangegaan om het team Keijzer in een nieuw pak te steken. Vol vertrouwen zochten we tussen de werkkleding naar iets wat zowel qua functionaliteit als uitstraling passend was. En waar vroeger de mogelijkheden van werkkleding nog wat beperkt waren, kom je daar met de veelzijdigheid van nu verrassend goed uit.Mascot workwear: daar kun je alle kanten mee op


Bij Kledingcalculator werken we veel met Mascot workwear. Kwaliteit en functionaliteit staan bij Mascot voorop, maar daarnaast begrijpen zij ook heel goed hoe belangrijk uitstraling is. Je kunt daarom niet alleen kiezen tussen bijvoorbeeld verschillende soorten materialen, maar ook tussen diverse kleurcombinaties en details die de uitstraling van de werkkleding bepalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de stiksels of ritsen die worden gebruikt.


raceteam-keijzer-kleding-01


Het beste met elkaar gecombineerd


In de collectie van Mascot vonden wij kleding die aan alle wensen voldeed die het raceteam had. Daarnaast zagen we in de collectie ook allerlei detailoplossingen die de kleding een sportieve, technische uitstraling konden geven. Denk hierbij aan een kleurstelling in grijstinten, labels, reflecties en extra bescherming. Die combinatie was precies wat we zochten. Daarom selecteerden, we samen met team Keijzer, daaruit de beste kleding.Passende bewerkingen maken de uitstraling compleet


Het uitzoeken en selecteren van de kleding was belangrijk, maar de uitstraling was daarmee nog niet helemaal af. Om deze tot in detail door te voeren voorzagen we de werkkleding van verfijnde en solide logo’s. Deze borduringen maakten de duurzame en robuuste uitstraling helemaal af.


Zo ziet u maar, met werkkleding is er van alles mogelijk. U kunt er zelfs een racteam mee aankleden. Wilt u zien welke mogelijkheden er nog meer zijn? Doe dan eens inspiratie op bij Mascot workwear, of neem een kijkje in onze showroom.