​Welkom de Berkel Bedrijfskleding als onze nieuwe Zorgkleding leverancier

De Berkel Bedrijfskleding
29 May 2024

Met groot genoegen verwelkomen wij De Berkel Bedrijfskleding als onze nieuwe leverancier van zorgkleding. De Berkel kent een rijke geschiedenis en staat al ruim 70 jaar bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie in bedrijfskleding.

Wat ooit begon als een bescheiden onderneming, is uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van bedrijfskleding voor diverse sectoren. De Berkel levert niet alleen hoogwaardige beroepskleding voor de zorgsector, maar heeft ook een sterke aanwezigheid in andere branches zoals de horeca.

Bij De Berkel wordt veel aandacht besteed aan detail, comfort en duurzaamheid. Dit maakt hun zorgkleding ideaal voor zorgprofessionals die dagelijks topprestaties moeten leveren. De kleding is ontworpen om langdurig mee te gaan, bestand te zijn tegen frequent wassen en toch het comfort te bieden dat nodig is voor lange werkdagen.

Wij zijn enthousiast om samen te werken met De Berkel en vertrouwen erop dat hun expertise en toewijding een positieve impact zullen hebben op de werkervaring van onze zorgprofessionals. Lees en bekijk hoe De Berkel in ruim 70 jaar tijd is uitgegroeid tot een betrouwbare naam in de wereld van bedrijfskleding.

Bekijk de volgende collecties de Berkel kleding: Zorg - Horeca - Retail - Food - Scholen

Welkom, De Berkel Bedrijfskleding, en we kijken uit naar een succesvolle samenwerking!