Stukje Bossche Omroep en De Waalwijker

Er wordt ook uitgelicht dat Kledingcalculator een persoonlijke aanpak heeft.
26 December 2023

Stukje Bossche Omroep en De Waalwijker

Kledingcalculator heeft laatst met een mooi stukje in de Bossche Omroep en de Waalwijker gestaan! In het artikel wordt verteld welke merken wij hebben en waarop het merkenassortiment is gebaseerd. Er wordt ook uitgelicht dat Kledingcalculator een persoonlijke aanpak heeft: passessies, orders begeleiden en advies geven. Wij zijn een persoonlijke partner, wat ons onderscheidt van een webwinkel. Verder wordt uitgelegd dat we er veel aan doen om het onze klanten nog makkelijker te maken. Zo werken we bijvoorbeeld met de Mascot SmartStore.

Het stuk zelf lezen?


Kledingcalculator gaat voor persoonlijke aanpak

Lokale partner voor werk- en bedrijfskleding en het bedrukken en borduren ervan

’s-HERTOGENBOSCH – Veiligheidskleding, werkschoenen, overalls, polo’s, overhemden, kostuums, jassen, petten en zelfs onderkleding. In de showroom van Kledingcalculator aan de Oude Vlijmenseweg vind je een verrassend uitgebreid assortiment aan kleding voor vrijwel iedere beroepsgroep. Kledingcalculator is gespecialiseerd in bedrijfskleding, werk- en veiligheidskleding en het bedrukken en borduren daarvan.

“We werken met een beperkt aantal basismerken, waaronder Mascot Workwear”, legt Mike Koudijs van Kledingcalculator uit. “Ons merkenassortiment hebben we geselecteerd op basis van een optimale prijs-kwaliteitverhouding en op de breedte van het aanbod in onder meer maatvoering. Nog meer dan bij gewone kleding is het voor werkkleding van groot belang dat het goed past en comfortabel zit. Of je je nu XXS of 5XL hebt. Daarom besteden wij veel aandacht aan passessies. Elke medewerker kan de werk- of bedrijfskleding passen voordat we deze gaan bedrukken met naam of logo. Hier in de showroom of op locatie. Op die manier verzekeren we ons ervan dat de kleding die besteld en gepersonaliseerd wordt goed zit voor iedere medewerker. We begeleiden de order persoonlijk en adviseren op het gebied van uitstraling en veiligheidseisen. Zo spelen we goed in op de specifieke wensen van onze opdrachtgevers. Dat moet ook wel, want de beroepsgroepen waarvoor we werken lopen sterk uiteen. We leveren aan gemeentes, scholen en opleidingen, maar bijvoorbeeld ook aan de bouw, horeca, kinderopvang en zorginstellingen. Dat persoonlijke contact dat alleen een lokale partner kan bieden, onderscheidt ons van een webwinkel. Dat zijn we nadrukkelijk niet. Wel werken we aan online oplossingen om het de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Denk aan de Smartstore van Mascot waarin elke medewerker van een organisatie zelf kleding kan kiezen en bestellen uit een voor de klant samengesteld assortiment.”

Kledingcalculator is gevestigd aan de Oude Vlijmenseweg 190D te ’s-Hertogenbosch. Maak voor een bezoek aan de showroom graag vooraf een afspraak via 073 – 851 64 96. Voor meer informatie: www.kledingcalculator.nl.