Mascot Safe Supreme Collectie

Door een innovatieve weving van zacht katoen en de buitenkant van duurzaam polyester.
26 December 2023

Mascot Safe Supreme Collectie

Deze nieuwe collectie, MASCOT® SAFE SUPREME, bestaat uit vele nieuwe producten, die door de vele functionele details zeer geschikt zijn voor bouwbedrijven en de weg- en waterbouw. De producten in MASCOT® SAFE SUPREME zijn gecertificeerd volgens EN ISO 20471 en verkrijgbaar in 6 verschillende tweekleurige combinaties met als basiskleur fluorescerend geel, oranje of rood. De contrastkleuren zijn donker en zitten op de plaatsen waar de kleding het meest aan vuil wordt blootgesteld.


Extreem duurzaam

MASCOT® SAFE SUPREME is zeer comfortabel en duurzaam. Door een innovatieve weving, is de binnenkant van de broeken, korte broeken en overalls voornamelijk gemaakt van zacht katoen en de buitenkant van duurzaam polyester. Op de plaatsen die veel aan slijtage onderhevig zijn, zitten CORDURA® versterkingen, zoals op de zakken, knieën en manchetten. CORDURA® is 7 maal sterker dan katoen en daardoor wordt de levensduur van de producten verhoogd. Bovendien zijn de zomen versterkt en op verschillende plaatsen hebben de broeken, shorts en overalls drievoudig gestikte naden.

Nieuw type producten

Er komen gehele nieuwe soepele tops met EN ISO 20471 certificering. Een nieuw thermojack, thermobodywarmer, gewatteerde hoodie en een softshell, die geschikt zijn voor werken onder variërende temperaturen en tijdens verschillende jaargetijden. De t-shirts en sweatshirts in deze collectie zijn voorzien van elastische reflecties voor optimale bewegingsvrijheid.

Geschikt voor alle medewerkers

Omdat in deze collectie de broeken in 3 verschillende beenlengtes en tot 17 verschillende taillematen per beenlengte verkrijgbaar zijn, zijn is deze geschikt voor alle medewerkers. Bovendien kan de beenlengte van de broeken door het losmaken van de rode stiksels aan de binnenkant eenvoudig met 3 centimeter worden verlengd.

Certificering klasse 3

Wanneer u de hoogste veiligheidsklasse van EN ISO 20471 nodig heeft, zijn er 2 mogelijkheden. U kunt kiezen voor een product met certificering klasse 3, of 2 producten die samen certificering klasse 3 behalen. MASCOTS nieuwe, goedgekeurde lettersysteem maakt het eenvoudig en overzichtelijk om de verschillende klassen te combineren om klasse 3 te behalen. Het systeem is goedgekeurd en zorgt ervoor dat u altijd gekleed gaat in de juiste veiligheidsklasse.

Combineren met andere producten uit ons assortiment

MASCOT® SAFE SUPREME geeft uw bedrijf een professionele en duidelijke uitstraling. Deze collectie onderscheidt zich door het moderne, ergonomisch design, gecombineerd met vele nieuwe functies. De diagonale reflecties zorgen voor een sportieve uitstraling. Doordat de nieuwe kleurencombinaties passen bij de rest van het assortiment, zijn er tal van mogelijkheden om deze collectie te combineren met de 600 andere producten uit MASCOTs assortiment.