Sixton werkschoenen, een fijn loopcomfort

Wij hechten we veel waarde aan een kwalitatief goede werkschoen.
25 December 2023

Sixton werkschoenen, een fijn loopcomfort

Bijna de helft van onze tijd besteden we aan werken. Helaas wordt het belang van goede werkschoenen nogal eens onderschat. Veel lichamelijke klachten vinden hun oorsprong door de onjuiste ondersteuning van de voeten. Bij kledingcalculator hechten we veel waarde aan kwalitatief goede schoenen. Daarom hebben we Sixton in ons assortiment werkschoenen.

Sixton, safety footwear maakt unieke en betrouwbare veiligheidsschoenen. Uitmuntende kwaliteit geschikt voor iedereen, tegen een scherpe prijs. De veiligheidsschoen van Sixton vindt zijn basis bij de wandelschoen. De schoenen zijn hierdoor extra comfortabel, ondersteunen de voet op de goede manier en zijn zeer geschikt om hele dagen op te lopen. Daarnaast is er van het merk voor alle werkomstandigheden een geschikte schoen. Zo zijn er schoenen met de normering ´ESD´, voor electrostatische ontlading en ´outdry´ schoenen die waterdicht zijn waar andere schoenen enkel waterafstotend zijn.


Sixton heeft een ruimte collectie werkschoenen voor verschillende beroepsgroepen.

Zo zijn er veiligheidsschoenen in de vorm van boots of sneakers, maar ook de meer traditionele veiligheidsschoenen zitten in het assortiment. De schoenen zijn verkrijgbaar in dames en heren modellen. Bij kledingcalculator hebben we veel modellen in de showroom in verschillende maten. In onze showroom is het mogelijk de uitgebreide collectie te passen en direct mee te nemen. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om andere modellen, kleuren of maten te bestellen.

De juiste veiligheidsschoen verbetert het werkplezier en verhoogd de effectiviteit. Daarom adviseren wij u graag over de voor u meest geschikte schoen. Ons team staat voor u klaar. U kunt ons bellen op 073 8516496 en u bent eveneens welkom in onze showroom in Den Bosch of bestel of bekijk de collectie online via Sixtonwinkel.nl .