Schoolkleding: voor ieder vak een passend pak

Als school biedt u verschillende soorten kleding aan maar het vinden van de juiste partij hiervoor is best een opgave
26 December 2023

Schoolkleding: voor ieder vak een passend pak

Als VMBO of MBO school biedt u leerlingen verschillende soorten beroepsopleidingen aan. De een leidt u op tot kok, terwijl u de ander ondersteunt in de ontwikkeling tot monteur. Totaal verschillend, maar toch wilt u dat ze hetzelfde uitstralen: dat hun ontwikkeling plaats vindt onder ‘het dak’ van jullie school. Schoolkleding is hierin belangrijk, maar het vinden van de juiste partij hiervoor is best een opgave. Herkent u deze 3 uitdagingen?

1. U WILT EENHEID IN UITSTRALING ÉN VEELZIJDIGHEID IN FUNCTIONALITEIT

Ieder beroep stelt specifieke eisen aan vakkleding. Iemand in de zorg heeft andere kleding nodig dan iemand in de techniek. Toch wilt u dat iedereen herkenbaar is als leerling van jullie school. U zoekt dus naar een aanbod dat veelzijdig is in functionaliteit, maar één identiteit uitstraalt.

2. U ZOEKT NAAR DE MAKKELIJKSTE MANIER VAN ORGANISEREN

U hebt te maken met grote aantallen leerlingen en medewerkers. Om dat goed te organiseren bent u bijvoorbeeld op zoek naar praktische oplossingen voor het doorpassen van de vakkleding. Of naar een partij die de levering zo handzaam mogelijk verpakt.

3. U WENST DE BESTE VERHOUDING TUSSEN PRIJS EN KWALITEIT

Ouders betalen de schoolkleding van leerlingen en daarom is een scherpe prijs belangrijk. Maar u wilt ook dat u kleding geleverd krijgt die een hele tijd mee kan. U zoekt daarom naar de situatie waarin u de beste verhouding krijgt tussen prijs en kwaliteit.

Kledingcalculator in de praktijk, de Bossche Vakschool

Bij Kledingcalculator snappen we deze uitdagingen. Maar waar het voor een school één taak is te midden van vele anderen, is het samenstellen van school- en vakkleding datgene waar wij elke dag mee bezig zijn. Zo verzorgden we bijvoorbeeld ook kleding voor de Bossche Vakschool. Daar hebben we met gebruik van de juiste bewerkingen en merken verschillende opleidingen van vakkleding voorzien. Met een doorpasteam controleerden we of alles goed paste. En om ervoor te zorgen dat iedereen gemakkelijk zijn eigen kleding terug vindt, bevestigden we in ieder kledingstuk een naamlabel. Zo zorgden we ervoor dat het proces soepel en efficient verliep.

Nieuwsgierig naar wat Kledingcalculator voor u kan doen? Kijk ook eens naar onze andere projecten of neem contact met ons op.