de Lelie Schoonmakers in Shake Your Style Tunieks

De werknemers van de Lelie Schoonmakers lopen er weer mooi bij.
26 December 2023

de Lelie Schoonmakers in Shake Your Style Tunieks

De werknemers van de Lelie Schoonmakers lopen er weer mooi bij. Eind vorig jaar is de ontwikkeling gestart van tunieks in eigen huisstijl uitstraling. De donker bruine kleur gecombineerd met het oker geel is verwerkt n de tunieks. De tunieks zijn gemaakt in een samnstelling van 65% polyester – 35% katoen kwaliteit welke industrieel wasbaar is. Verder hebben de tunieks een comfortabele pasvorm en op de rug de ‘A-move’ voor meer bewegingsvrijheid. Het logo is erop geborduurd in een witte met gele kleur. Borduren is een duurzame en slijtvaste manier om het logo op de aan te brengen kleding.

De Lelie Schoonmakers zijn erg tevreden over de pasvorm, kwaliteit en uitstraling. Het sluit naadloos aan op hun uitstraling en bedrijfsvoering. Heeft u vragen over deze custom made producten in uw eigen huisstijl kleur dan horen we het graag van u.

De collectie ‘Shake Your Style’ van Alsico is een collectie die bestaat uit polo’s en tunieken voor dames en heren in verschillende stofsamenstellingen. Je kunt zelf je kleur en stof kiezen. Ieder kledingstuk bestaat uit twee kleuren. Er zijn 15 kleuren waar je uit kunt kiezen en die gecombineerd kunnen worden. Voor de tricot stof wordt de kwaliteit Cotton Club gebruikt. Dit geeft een moderne look, comfortabel gevoel op de huid, heeft een goede vochtabsorptie en is kreukvrij.

Bestellen kan al vanaf 10 stuks
Levering is afhankelijk van het aantal
Industrieel wasbaar
Alle combinaties zijn te vinden op de website
Er zijn drie verschillende modellen waaruit gekozen kan worden:

Polo (combinatie tricot / tricot)
Damespolo Bicolor en Unicolor (maten XS-XXL)
Herenpolo Bicolor en Unicolor (maten S-3XL)
Tuniek (combinatie tricot / geweven stof)
Damestuniek (maten XS-XXL)
Herentuniek (maten S-3XL)
Tuniek (combinatie geweven stof / geweven stof)
Damestuniek Bicolor en Unicolor (maten XS-XXL) met A-Move techniek
Herentuniek Bicolor en Unicolor (maten S-3XL) met A-Move techniek

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze producten en mogelijkheden.