Werkkleding die niet goed past, herken je dat?

Uiteraard helpen wij als Kledingcalculator graag met het doorpassen van werkkleding van uw personeel.
26 December 2023

Werkkleding die niet goed past, herken je dat?

Uiteraard helpen wij als Kledingcalculator graag met het doorpassen van werkkleding van uw personeel. Het kiezen van de juiste maat is van groot belang voor de functionaliteit van uw werkkleding. Bij MASCOT hebben de ergonomische pasvorm, plaatsing van de zakken, gereedschapslussen en de reflecties op veiligheidskleding alle aandacht. Als een broek niet past, loopt u het risico dat de kniezakken niet op de juiste plaats zitten. De zichtbaarheid van reflecties kan verminderen wanneer mouw- of beenlengtes niet kloppen en hierdoor kan gecertificeerde werkkleding zijn certificering verliezen.

Vind de juiste werkkleding - Tips bij het opmeten

- Meet dicht op het lichaam
- Vraag een ander uw maten op te nemen
- Houd het meetlint strak om uw middel bij het meten van de taille.
- De juiste beenlengte is van belang, zeker als er kniezakken op de broek zitten.
- Bij twijfel over de juiste maat of pasvorm kunt u contact opnemen met ons.

Hoe vind u de juiste maat

Bekijk hier de hulppagina van Mascot werkkleding voor het bepalen van de juiste maat.

De pasvorm van MASCOTs werkkleding volgt de ontwikkeling van de laatste mode. Als u een traditionele en ruime pasvorm wenst met een hoge taille, dan raden we u aan om te kiezen uit MASCOT® ORIGINALS en MASCOT® IMAGE en uit de collecties MASCOT® SAFE ORIGINALS en MASCOT® SAFE IMAGE. De producten uit collecties MASCOT® FRONTLINE, MASCOT® UNIQUE en MASCOT® HARDWEAR en de producten uit de collecties veiligheidskleding MASCOT® SAFE SUPREME en MASCOT® SAFE LIGHT hebben een smallere en meer eigentijdse pasvorm.

Als u kleding van MASCOT koopt, is het van belang om meteen de juiste maat op te nemen. MASCOT heeft ook tussenmaten, zodat u altijd de juiste maat vindt. De juiste maat vindt u door te meten. Zorg dat u nauwsluitende kleding draagt als uw maten worden opgenomen, en meet dicht op het lichaam. Vraag een ander uw maten op te nemen, zodat u er zeker van bent dat de maten kloppen. U kunt niet uw eigen maten opnemen omdat u zelf het meetlint niet voldoende kunt aantrekken om de correcte maat op te nemen. Wanneer u weet welke maat MASCOT werkbroek of jas u heeft, is het gemakkelijk om een volgende keer kleding te bestellen. Als u een Amerikaanse overall bestelt, kunt u dat doen aan de hand van uw broekmaat.

MASCOT maakt werkkleding voor iedereen. Daarom is onze werkkleding ook geschikt voor dames. Sommige dames zijn smaller in de taille dan om de heupen. Voor de beste pasvorm, dient u de heupmaat op te nemen.

Bij twijfel helpen we u graag

Tijdens het ontwikkelen van onze werkkleding stellen we hoge eisen aan de functies van de kleding, en willen we voldoen aan uw behoeften. Wij zijn volledig op de hoogste van alle certificeringen en bepalingen voor de werkkleding die we ontwikkelen. Bij vragen over uw maat, pasvorm of de functies waar uw kleding aan moet voldoen staan we klaar om u te helpen met het maken van de juiste keuze van MASCOT werkkleding.

Nieuwsgierig naar wat Kledingcalculator voor u kan doen? Kijk ook eens naar onze andere projecten of neem contact met ons op.